supercitytrips voucher

iedere bestemming in de Europese Unie uit te sluiten. Alle vertrektijden zijn derhalve mogelijk. De digitale factuur van AfterPay ontvang je per e-mail op het moment dat jouw vouchers worden opgestuurd en dien je binnen 14 dagen te voldoen. Als je een betalingsverplichting bent aangegaan bij Afterpay, zullen wij deze voor je annuleren. Wanneer je wilt reizen met een kind (tussen 2 en 16 jaar) of een baby (jonger dan 2 jaar) dan dien je bij het invoeren van de passagiersnamen het vinkje 'kind' aan te klikken en de geboortedatum van het kind op te geven.

Click to save big with Burger King hot coupons promo codes.
Get instant savings w/ 24 valid PinkyParadise coupon codes coupons in July 2018.
Walgreens coupons are paperless online!
Click to use latest IDrive coupon codes and save some extra cach on your next purchase.
Amazon with coupon code 20P.

De vouchers kunnen t/m 30 september 2018 verzilverd worden bij onze partner op / supercitytrips. Hier geldt geen speciaal tarief voor.

Citizenm voucher codes
Voucher keller sports
How to buy lycamobile voucher online

Tijdens het reserveren geef je 2 voorkeursvertrekdata op die minimaal 21 dagen in de toekomst liggen. Echter: soms adviseren we jou op een andere datum te reizen omdat we dan bijvoorbeeld meer gunstige vertrektijden of een betere bestemming kunnen aanbieden of omdat de gekozen data volgeboekt is vanuit de gekozen vertrekluchthavens. Dit is de organisatie die jouw reis namelijk plant en samenstelt. Wanneer en hoe ontvang ik de voucher? Zitplaatsen naast elkaar op de vluchten - 12,50.p. De basiskosten voor de verrassingsreis met 2 personen zijn daarom 213. De bezorging wordt verzorgd door Sandd. Voor het boeken van een verrassingsreis moet je met minimaal 2 personen reizen. Binnen 14 dagen na aankoop van je voucher kun je gebruik maken van je herroepingsrecht, mits de code op je voucher nog niet verzilverd. De laatste vertrekdatum naar jouw bestemming.