bonnen bewaren

en wordt er werkelijk bespaard op papier. Het concept, dat oorspronkelijk uit de Verenigde Staten komt, werd in 2001 door een ondernemer in Nederland gentroduceerd. Het origineel blijft in de winkel voor de administratie. De kassabon dient als betalingsbewijs, aankoopbewijs en garantiebewijs en dient overhandigd te worden als er artikelen geruild moeten worden. Een thermische kassabon blijft langer leesbaar door hem te bewaren in het donker, in een niet te vochtige omgeving en op kamertemperatuur.

bonnen bewaren

Bronnen, noten en/of referenties Distrifood WikiWoordenboek. Lees voor, het thinkgeek voucher PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers, eens per jaar doe je een aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers. Er worden soms tegen betaling ook advertenties of kortingacties van andere ondernemers geplaatst op de achterzijde van de kassabonnen van supermarkten als Albert Heijn, Jumbo en plus. Bij zelfscankassa 's, waar mensen zelf hun producten kunnen scannen onder minimaal of geen toezicht, bevindt zich soms op de kassabon een streepjescode waarmee men de winkel kan verlaten. Door zonlicht, wrijving, warmte, vet en vocht kan de bon vervagen. Deze informatie zet je in overzichten waarmee je je belastingaangifte kan doen en een jaarrekening kan maken.

Door sommigen worden dozen vol met kassabonnen voor de belasting bewaard voor de eventuele controle van de aangifte. Aangifte inkomstenbelasting, bij de boekhouding hoort ook nog een voeten-op-de-grond opmerking. Voorlopig wordt de klant geadviseerd een fotokopie of scan te maken van de kassabon. Je mag echter niet alles aftrekken en sommige uitgaven zijn eigenlijk investeringen die je over meerdere jaren moet uitsmeren.

Marktplaats e ysium bonnen, Sauna kortingsbonnen almere,